Pbxes

Wooninspiratie blog

Steigerpijp kopen doe je mij FixMetaal!

fixmetaal logo

Een tijd geleden viel mijn oog op Steigerpijp kopen op het internet. Toen ik zag wat een mooie meubels je hier mee kan maken wilde ik er erg graag een aantal hebben. Steigerpijp kopen kan een lastige klus zijn maar wanneer je dit bij FixMetaal doet is het onwijs makkelijk. Je kan de pijpen hier op maat laten snijden en je hebt keuze uit wel zes verschillende diameters. Ideaal dus, het kan bijna niet mis gaan via FixMetaal!

fixmetaal 2

Goede website

Ik vind het een goede en duidelijke website waar je makkelijk en snel je steigerpijpen kan kopen. Dat is echt onwijs handig en ik denk dan ook zeker dat het een aanrader is om dit te doen. Wanneer je een  aantal mooie meubels wil maken met de steigerpijpen kan je dit een stuk makkelijker doen door ze gewoon online te bestellen. Je bent dan geen uren aan het zoeken in een grote bouwmarkt waar je niks kan vinden.Ik vind het een echte aanrader en kan dan ook iedereen aanraden om steigerbuizen online te bestellen. Ze worden voor alsnog op maat gemaakt dus daar heb je ook geen zorgen van! Zeker een goede website om de spullen te bestellen. Het is overzichtelijk en duidelijk en je kan ook nog eens veilig online betalen, wat wil je nog meer? Ik ben helemaal fan en raad je dan ook aan om eens een kijkje te nemen op de website. De service is goed en snel, zeker top!

fixmetaal