Pbxes

Wooninspiratie blog

Groot assortiment bouwmaterialen

bouwmaterialen-renkum-logo

betonplexVoor mijn werk ben ik op zoek naar een bedrijf dat een groot assortiment bouwmaterialen aanbied. Normaal kopen wij de materialen bij verschillende bedrijven in, maar omdat dit nogal veel tijd kost zijn wij op zoek gegaan naar een goede oplossing. De oplossing die minder tijd zou schelen is dus een bedrijf vinden dat een groot assortiment bouwmaterialen aanbied en ook nog eens gevestigd is in de buurt van Renkum.

Gevonden

offerte1Nadat ik op zoek ben geweest via het internet kwam ik al snel op de website van Bouwmaterialen-Renkum. Deze website zag er goed uit, omdat zij online een heel groot assortiment aan bouwmaterialen aanboden. Voordat ik de website wilde voorstellen moest ik natuurlijk ook even kijken of het qua prijs een goed idee was. Nadat ik de prijzen met die van andere websites had vergeleken kwam ik er al snel achter dat zij niet alleen een groot assortiment hadden, maar dat zij ook nog eens een scherpe prijs hanteren.

Om te kijken of de service van het bedrijf goed was heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen. Voordat ik de bestelling wilde gaan plaatsen had ik een offerte aangevraagd. Er werd snel gereageerd met een op maat gemaakte offerte. De totaalprijs van de offerte was heel erg aangenaam en daarom heb ik de bestelling geplaatst. Alles is daarna heel goed verlopen. De spullen en de service waren van hoge kwaliteit en daarom gaan wij in de toekomst vaker bestellen bij dit bedrijf. Het grote assortiment, de scherpe prijs en een geweldige klantenservice waren voor ons de doorslaggevende factor.