Pbxes

Wooninspiratie blog

Your House Styling, de woonstylist uit Amsterdam

Dankzij woonstylist Amsterdam hebben wij ons huis zeer snel kunnen verkopen. Zonder de hulp van deze stylist welke ons huis opnieuw had ingericht, was deze verkoop nooit zo snel gegaan. Voor mijn werk kreeg ik te horen om te gaan verhuizen naar een andere stad. Echter hadden wij voor tien jaar terug onze huidige woning gekocht. Hoe trots waren wij wel niet toen wij eindelijk de sleutels in ontvangst mochten nemen. Na een paar aanpassingen in huis konden wij gaan verhuizen. Omdat de verbouw van onze woning iets duurder uitviel dan verwacht, hadden wij besloten om de aankoop van nieuwe meubels voorlopig uit te stellen.  

Huis verkocht!

Maar inmiddels na die tien jaar hebben wij nog steeds geen andere meubels gekocht, dit kan echt niet. Zeker niet wanneer je een huis wilt verkopen dan moet deze ook een beetje representatief zijn. Daarom leek het ons een geweldige oplossing om hiervoor woonstylist Amsterdam in te schakelen.  Deze stylist heeft kijk op alle zaken en na goedkeuring van de offerte, waar wij om gevraagd hadden, ging deze aan de slag. 

Het resultaat was verbluffend, het leek bijna dat wij bij iemand anders het huis in waren gelopen. Alle meubels en accessoires pasten precies bij elkaar. Nog geen maand later hadden wij ons huis al verkocht.