Pbxes

Wooninspiratie blog

Woning ontruiming moet netjes gebeuren!

Woning ontruimen

Wanneer u wilt verhuizen vanuit een huurwoning dan moet u er worden voldaan aan de eisen van de makelaar. De makelaar kan vele eisen stellen als voorbeeld: Het weghalen van niet originele zaken aan de woning, of het verwijderen van vloerbedekkingen en dergelijke. Mijn moeder wilde verhuizen naar een klein appartement simpelweg omdat zij haar vrijstaande huurwoning niet meer kon onderhouden. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een uitgebreide dienstverlening in woning ontruiming. Op aanraadde van een goede vriend ben ik de website van Seniorenhulp gaan bekijken. Volgens hem is dit een uitgebreide dienstverlening in woning ontruiming. Tijdens het bekijken van de website viel het mij al vrij snel op dat dit een gespecialiseerde aanbieder is. Ikzelf kon dit zien aan de werkzaamheden die Seniorenhulp verricht tijdens het netjes opleveren en ontruimen van huurwoningen. Zie hieronder een overzicht van de werkzaamheden:

  1. Afvoeren onbruikbare goederen op milieuvriendelijke wijze
  2. Transporteren bruikbare goederen
  3. Niet originele zaken herstellen aan de woning
  4. Schoonmaken
  5. Herstelwerkzaamheden
  6. Verwijderen van tapijten, laminaat en dergelijke

Woning ontruimen

Eigen ervaring!

U kunt het uw zelf vast wel voorstellen dat mijn moeder en ik Seniorenhulp hebben ingehuurd. Onze eigen ervaring met Seniorenhulp is dan ook zeer positief. Simpelweg omdat de gehele huurwoning van mijn moeder keurig is ontruimd en net is opgeleverd aan de makelaar. De makelaar was zeer tevreden waar wij natuurlijk erg blij mee waren!

Dankzij Seniorenhulp heb ik mijn moeder optimaal kunnen helpen bij het verhuizen naar een kleinere woning! Wilt u een geschikt extern bedrijf vinden in het opleveren en ontruimen van huurwoningen dan bent u bij deze aanbieder aan het juiste adres!