Pbxes

Wooninspiratie blog

Werkende verwarming dankzij Holland Warmte

Wanneer je cv ketel niet meer werkt, snap je pas hoe belangrijk het is om de verwarming aan te kunnen zetten. Nu dat wij vorige week druk aan het zoeken zijn geweest naar een monteur die onze cv ketel kan nakijken hoopte ik het snel te vinden. In de kou zitten zonder warm water is niet bepaald succesvol…

Zodoende ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Holland warmte. Hier is het mogelijk om gebruik te maken van hun diensten, ongeacht of dat er onderhoud gepleegd moet worden of dat de gehele cv ketel vervangen dient te worden.

warm

Betrouwbare service

Wegens hun duidelijk website heb ik de nodige informatie gelezen wat mij heeft overgehaald om contact op te nemen met hun. Ik had het verhaal uitgelegd dat onze cv ketel niet meer werkt waardoor ze diezelfde dag nog langs kwamen om het te bekijken. In de kou zitten is nu eenmaal erg vervelend waardoor hun hier enorm goed op hebben gereageerd. Tijdens het bekijken van de cv ketel werd het voor mij duidelijk dat hier nog niet eerder onderhoud aan gepleegd is. Ikzelf woon hier nog niet zo lang waardoor ik er best wel van schrok…

holland-warmte-servicemonteurs

Uiteindelijk heeft Holland warmte ervoor gezorgd dat er een nieuwe ketel komt te hangen zodat ik weer gewoon gebruik kan maken van de verwarming. Ik heb er trouwens wel voor gekozen om te gaan huren, dit scheelt wat dat betreft aardig in de kosten vergeleken met het aanschaffen van een nieuwe ketel.