Pbxes

Wooninspiratie blog

Welk pvc merk kun je nu het beste kiezen?

Wil je graag een pvc vloer in huis hebben? Je bent niet de enige. Doordat deze vloeren zo populair zijn, is het aanbod ook ontzettend groot. Maar welk pvc merk moet je nu hebben? Een keuze maken is lastig als je voor het eerste een vloer gaat kiezen. Waarschijnlijk ben je onder andere deze merken al tegengekomen:

  • Mflor
  • Coretec
  • Therdex
  • Moduleo

Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod aan vloeren. Er zijn er nog veel meer en elk merk heeft bijzondere eigenschappen en specialismen. 

pvc merk

Wat is het beste pvc merk?

Dat is dus het lastige: er is bijna niet te zeggen dat er eentje het beste is. Er zijn honderden verschillende merk op de markt en welke bij jou past hangt helemaal af van wat je wil. Daarom kun je er beter voor kiezen om een showroom te bezoeken waar je een hoop van deze vloeren kunt bekijken. Dan is het dus goed om voor een showroom te kiezen waar ze zoveel mogelijk grote merken aanbieden. Zo krijg je ook een goed idee van wat er beschikbaar is maar ook bijvoorbeeld van de actuele trends. Ook in de wereld van de vloeren zijn er namelijk veel trends te spotten. Een trend van dit moment is uiteraard de duurzame vloer.

Duurzaamheid voorop

Wie graag een vloer wil leggen die niet alleen mooi is maar ook duurzaam, zit op dit moment goed. Duurzaamheid staat namelijk voorop voor steeds meer merken. Dankzij moderne technologie en innovatie is het steeds makkelijker voor merken om duurzame producten te maken. Wil je het echt een stapje verder nemen? Dan is coretec een goede optie. Deze vloeren zijn gemaakt van uitsluitend gerecyclede materialen. Daarmee zijn ze dus al duurzaam vanaf de eerste aankoop. Je kunt echter ook voor materialen kiezen die op duurzame wijze worden geproduceerd of die bijvoorbeeld heel lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Onder de streep zijn dat ook zeer duurzame opties.