Pbxes

Wooninspiratie blog

Vrijstaande woning naar smaak bouwen

Vrijstaande woning naar smaak bouwen

Een eigen vrijstaande woning bouwen is echt heerlijk! De ruimte die ik heb, het geen buren hebben, veel omgeving er omheen en ga zo nog maar door. Ik zou moeten wennen als ik met buren kom te wonen. Het is hier bij ons altijd rust en er is ruimte om je te bewegen. Ik heb altijd als ik in rijtjeshuizen kom dat ik het idee heb dat ik zit opgesloten, terwijl dit niet zo is.

Verwend?

Ben ik dan verwend als ik dat denk of zeg. Of klopt het ergens ook wel? Als je eenmaal aan een iphone gewend bent, ga je ook niet zo snel terug naar een samsung. Toch denk ik dat het aan het begin wennen zou zijn als ik naast, onder, boven buren woon. Maar ik denk dat dat het ook is, gewenning. Als je in een huis woont met buren, raak je daar ook weer gewend aan. Het is net hoe je bent opgegroeid en hoelang je al ergens woont. Voor mij voelt een vrijstaande woning voor nu als thuis. Mocht je interesse hebben een vrijstaande woning bouwen, dan is het wel belangrijk om rekening te houden met de kosten bouwen huis.

Thuis

Doordat ik een vrijstaande woning gewend ben, betekent dit niet dat ik dit koppel aan gewoon. Een vrijstaande woning is ook luxe en dit is zeker niet gewoon. Het is goed om daar rekening mee te houden. Een dak boven je hoofd is voor meerdere mensen niet eens normaal. Ik vind thuis een plek, waar fijne mensen om je heen zijn. Dit hoeft voor mij dus geen plaats of plek te zijn.

 

Iedereen koppelt weer iets anders aan thuis. Zoals ik net al aangaf is voor mij dus familie en vrienden thuis. Hun zijn mij vrijstaande woning. Eigenlijk een vrijstaande woning die beweegt door de hele wereld. Daarnaast is het ook goed om soms je eigen vrijstaande woning te zijn en te gaan en staan waar je zelf wilt. Het allerbelangrijkste is dat je je als persoon thuis voelt.