Pbxes

Wooninspiratie blog

Voor woning ontruimen na overlijden moet je hier zijn

woning ontruimen na overlijden

woning ontruimen na overlijdenVandaag heb ik een droevig nieuwtje, ik deel dit met jullie omdat ik denk dat veel mensen hier wat aan hebben. Ik ga het vandaag hebben over woning ontruimen na overlijden. Pas geleden is mijn tante overleden, hier zitten mijn familie hartstikke erg mee. We hebben de huur inmiddels al opgezegd en binnenkort moet de woning weer in originele staat worden opgeleverd. Omdat dit al zo snel moet gebeuren hebben we eigenlijk bijna geen tijd om te rouwen. Dit wilde we natuurlijk niet, daarom zijn we opzoek gegaan naar een oplossing.

Gelukkig kwam mijn zus al snel met een goed idee. We besloten om Fast & Fix op te bellen. Dit bedrijf doet aan woning ontruimen na overlijden. Mijn zus vertelde dat ze dit bedrijf al kende en dat ze hier veel goede verhalen over hoorde. Dit bedrijf gaat respectvol om met de spullen van de overleden persoon. Dit was precies wat wij nodig hadden, we namen daarom contact op met het bedrijf. De persoon waarmee we spraken was erg respectvol, binnenkort komt hij naar de woning.

woning ontruimen Ze namen een hele zorg uit onze handenwoning

Het huis van mijn tante is inmiddels ontruimt. Dit  is goedgekeurd door de woningbouwvereniging. Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat wij goed hebben kunnen rouwen om mijn tante. Ze hebben een hele zorg uit onze handen genomen en daar zijn we ze erg dankbaar voor. Buiten dat is alles met veel respect gebeurd en dat was precies wat wij nodig hadden. Heb jij deze hulp ook nodig? Neem dan eens een kijkje op de website.