Pbxes

Wooninspiratie blog

Verbouwingskosten

Ik heb een aantal jaar geleden mijn dakkapel laten bouwen door een team van verbouwaanvraag.nl en dit is toen der tijd me erg goed bevallen. Het was toen allemaal super goed geregeld en afgewerkt. Het team dat toen het dakkapel heeft gebouwd was erg aardig en had ik een goed gevoel bij. Toen der tijd was alles tip top en ik ben er van zelfverzekerd dat dit nog zo is.

Nu willen we ons huis laten verbouwen en laten dit ook zeker doen door verbouwaanvraag.nl de vorige keer was het ons erg goed bevallen en we zijn er van zelfverzekerd dat het nu weer tip top word gedaan.

logo-1-300x65

We hebben contact op genomen het bedrijf om een aannemer langs te sturen. Ze hebben het redelijk druk maar gelukkig kon de aannemer snel komen. Tijdens het bezoek hebben we met hem besproken dat we boven en beneden vloerverwarming willen hebben. Ook willen we een uur tussen twee slaapkamers er uit hebben om hier zo een grote slaapkamer van te maken.

Na dat we onze wensen hebben uitgelegd heeft de aannemer een overzichtje gemaakt van de verbouwingskosten en hier zijn we mee akkoord gegaan. Aangezien de drukte kunnen ze pas over een aantal weken beginnen met de verbouwing. Dit is echter niet erg aangezien we toch niet op vakantie gaan aangezien het vakantie geld gaat in de verbouwing.

We hebben al eerder dingen laten verbouwen door verbouwaanvraag.nl dus we kunnen er van op aan dat ook de verbouwing goed word afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf en raden het ook echt aan bij anderen mensen die iets willen verbouwen.