Pbxes

Wooninspiratie blog

Verbouwaanvraag.nl voor grote en kleine klussen!

1Zoals jullie vast wel weten deel ik hier altijd informatie over woningen en vandaag zal dus niet veel veranderen. Ik ben laatst met een beetje zoekwerk op de website van Verbouwaanvraag.nl gekomen. Ik was namelijk van plan om mijn woning wat aan te passen en beetje bij beetje alles te vernieuwen. Zodoende had ik dus een bedrijf nodig dat dat een klusjesman of mannen zou kunnen garanderen die dingen voor me kunnen doen in huis. Vandaar dat ik veel bedrijven benadert heb om eens te kijken of ze bijvoorbeeld keukens konden verbouwen. Maar heel veel konden helaas maar een ding.

Het veranderde door deze website.
1

Met een beetje zoekwerk kwam ik zoals ik al zei op de website van Verbouwaanvraag.nl. Hier zag ik meteen op dat dit bedrijf veel dingen kan doen in en rond huis. In principe bijna alles wel. Denk aan keukens, badkamers, daken en zelfs muren bouwen. Dit was voor mij dus ideaal aangezien ik dus veel elementen in mijn woning eens goed wilde aanpakken. Zo besloot ik dus met dit bedrijf in zee te gaan voor de verbouwing van mijn woning.

Een hele goede ervaring.

Met dit bedrijf heb ik hele goede ervaringen en dit komt dus door dat ze veel hebben gedaan bij mij thuis. De uitstraling van de dingen die ze hebben gemaakt en gebouwd is gewoon heel strak en degelijk. Als je dus in het zelfde schuitje zit als mij neem dan zeker contact op met dit bedrijf.2