Pbxes

Wooninspiratie blog

Van ruwer terrein het gras maaien

bosmaaier

Met een grasmaaier over ruwer terrein heen om het gras te maaien is niet ideaal, ook om bomen heen gaat met een maaier niet heel erg gemakkelijk. Wil je rond hekwerken of andere obstakels gras maaien dan is een bosmaaier daar uitermate geschikt voor. Kleine en dunne takken kun je er ook mee wegmaaien of snoeien, op deze manier heb je altijd een net en schoon terrein zonder onkruid. Ook wanneer het gras te hoog is voor een grasmaaier biedt de maaier uitkomst om het eerst lager te maken.

bosmaaier

Verschillende soorten aandrijvingen

Een bosmaaier heb je met verschillende soorten aandrijvingen, een elektrisch exemplaar biedt in veel gevallen de beste oplossing. Nadeel is wel dat je altijd te maken hebt met een snoer en een stopcontact die je in de buurt moet hebben. Een accu is ideaal als je geen stopcontact in de buurt hebt, wel moet je meerdere accu’s hebben voor als de accu van de maaier leeg is. Het krachtigste exemplaar is de maaier die op benzine werkt, heb je grof werk te doen waarbij kracht nodig is moet je deze maaier hebben. Hierbij is wel het nadeel dat de maaier erg veel geluid maakt.

Altijd scherpe aanbiedingen bij Toolnation.nl

Aankopen in de webshop worden gratis verzonden vanaf 50 euro, dit bedrag is exclusief btw. Kom je geregeld in de webshop kijken dan zal het je opgevallen zijn, dat er geregeld mooie voordelige aanbiedingen zijn waar je gebruik van kunt maken. Verschillende merken bieden garantie tot wel 5 jaar. Zo zijn er verschillende voordelen om mooie artikelen te kopen in de internetshop.