Pbxes

Wooninspiratie blog

Tuinontwerp Utrecht super mooi geworden!

troost en rutjes

Ik was al een tijdje op zoek naar Tuinontwerp Utrecht. Ik woon in Utrecht en ik vond het tijd om mijn tuin eens helemaal om te laten gooien. Een vriendin vertelde mij over Tuinontwerp Utrecht, en dat haar tuin door hun ontwerp onwijs mooi is geworden.

troost en rutjes

Goed in alles

Troost & Rutjes is het bedrijf waar ik het over heb. Dit bedrijf is goed in alles qua tuinontwerpen. Ze kunnen werken met nieuwbouwwijken, maar ook met verouderde, diepe tuinen. Wat mij hieraan aansprak is dat ze dus veel ervaring hebben en een duidelijk idee over mooie tuinen. Ze gaan vrij informeel te werk, wat mij ook zeer goed beviel. Er hangt geen koude kantoor sfeer, maar een gezellige sfeer waar iedereen zich in thuis voelt. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er besproken wie je bent en wat je graag met je tuin wil doen en er aan wil veranderen. Dit gesprek beviel mij goed. Zo weet je zeker dat je allebei hetzelfde idee hebt over wat er moet gaan gebeuren. Wanneer ze een idee hebben uitgewerkt in een 3D-Model kan je deze bekijken en kan je zien hoe dit eruit gaat zien. Ook dit vond ik een top idee. Zo kan je eerst op een realistische manier zien hoe jouw tuin eruit komt te zien en weet je zeker dat het resultaat je gaat bevallen. Ik kan iedereen aanraden om jouw tuinontwerp te laten doen door Troost & Rutjes! Het is een goed bedrijf en ik ben erg tevreden over het eindresultaat.

troost en rutjes 2