Pbxes

Wooninspiratie blog

Tip: zwarte rat bestrijden

zwarte rat bestrijden

zwarte rat bestrijdenOngedierte, niemand wilt dit in of rondom zijn of haar woning toch? Helaas hebben mijn man en ik hier wel veel last van gehad. Wij hebben een vrijstaande oudere woning en een tijdje geleden hoorde we veel vreemde geluiden. We dachten een hele tijd dat dit de wind was, helaas is dit niet het geval, daarom is het onderwerp van vandaag: zwarte rat bestrijden.

zwarte ratWij kwamen er dus achter dat we last hadden van zwarte ratten. Dit is erg gevaarlijk omdat de ratten ziektes met zich mee brengen. Ze vreten veel van het eten dat er in huis is, hiermee brengen ze ziektes aan. De beesten planten zich ook nog eens erg snel voort, hierdoor heb je al snel een groot probleem. Wij wilden hier natuurlijk van af, daarom zijn we meteen het internet opgegaan. We wilden een bedrijf vinden dat aan zwarte rat bestrijden doet. Op het internet kwamen we gelukkig al snel uit op de website van FD Plaagdierpreventie. Dit bedrijf bestrijdt bijna al het ongedierte, dankzij de jaren lange ervaring die het bedrijf heeft wisten wij zeker dat we hier aan het juiste adres waren.

bestrijdenWat een goede hulp!

Op de website lazen we dat de experts van dit bedrijf 24 uur te bereiken zijn. Dit laat toch eigenlijk wel dat klasse van dit bedrijf zien. Wij hebben ze dan ook meteen opgebeld en daar hebben we geen spijt van gehad. De zwarte rat bestrijden is ze namelijk erg goed afgegaan. Wij zijn hier erg blij mee omdat we nu geen last meer hebben van ratten!