Pbxes

Wooninspiratie blog

The Stylebox heeft de beste ideeën

The Stylebox

The Stylebox

Leuke website

Altijd dacht ik dat ik voor interieur ideeën gewoon bij IKEA moest kijken, of andere woonwinkels. Nooit had ik erbij stilgestaan dat er online natuurlijk ook veel mooie interieur ideeën staan. Sterker nog, online staat er zo veel meer dan dat je in de winkels kunt zien! Ik ben daarom op jacht gegaan naar keuken inspiratie en kwam bij The Stylebox terecht. Dat is een website die compleet gericht is op interieur. Super leuk, want daar ligt mijn passie toch ook wel. Ik kwam er veel mooie inspiratie tegen voor verschillende ruimtes in huis. Dit keer wilden wij de keuken onder handen nemen, maar binnenkort ga ik ook nog eens aan de slag met de slaapkamers in ons huis. Nu hoef ik niet ver meer te zoeken naar inspiratie, die kan ik gewoon op The Stylebox vinden.

The Stylebox

Moderne keukens

The Stylebox heeft een heel artikel gewijd aan moderne keukens. Dat was zo fijn! Ik was daar precies naar op zoek en vond daarom al snel wat ik zelf ook graag wil hebben. Nu kan ik weer aan de slag met mijn keuken. Je kan natuurlijk niet altijd alles zelf bedenken en sommige mensen hebben nou eenmaal betere ideeën voor je interieur. Het is fijn dat dat gewoon online te vinden is en je daar niet eens voor de deur uit hoeft te gaan. Tegenwoordig is online shoppen ook ontzettend makkelijk!

De afbeeldingen uit dit artikel komen van Pinterest.