Pbxes

Wooninspiratie blog

Terrastegels uitgelicht; De Gravel

De medewerkers van Tegelmegashop.nl zijn u graag van dienst met een gericht terrastegel advies. Het voorjaar komt er weer aan en het ‘aanpakken van de tuin’ begint weer te spelen. Een passende terrastegel drukt een grote stempel op uw tuin en in een serie blogartikelen presenteren wij een aantal mooie terrastegel series. Dit keer vertellen we u graag wat meer over de terrastegel serie Gravel 60×60 rett; Een rustieke natuursteenlook keramische tegel van 60x60x2 cm van 1e keus kwaliteit uit Italië.

De gravel 60x60x2 terrastegel.

Een prachtige keramische terrastegel die een rustieke natuursteen look (waarbij een spikkelige natuursteenstructuur wordt gecombineerd met een mooi wolkenpatroon) combineert met het gemak van keramiek. De gravel is verkrijgbaar in 3 matte kleurtinten; Antraciet, Mud en Cream. De Gravel Antraciet heeft een palet aan grijstinten waarbij het geheel richting antraciet gaan (donker grijs) en is daarnaast de meest ‘wolkerige’ van de drie kleurtinten. Dit maakt deze tegel tevens de meest ‘drukke’ van de drie Gravel kleuren. De Mud is wat lichter van kleur t.o.v. de antraciet en tevens ook wat rustiger van structuur. De Cream is het best te omschrijven als een ‘Beige – bruine zandtint’ en is qua structuur te vergelijken met de Mud. De gravel is daarnaast verkrijgbaar in een afmeting van 60x60x2 cm. De dikte van 2 cm maakt deze tegel geschikt voor buitenplaatsing en de 60×60 is een hele toegankelijke maat voor een modern terras. Leuk om te vermelden; De gravel is ook verkrijgbaar in een 1 cm dikte (voor binnen). Met deze tegel is het dan ook mogelijk om de binnen tegelvloer ‘door te laten lopen’ in de tuin. Een trend die buiten naar binnen brengt en andersom en (zeker in het geval van terrasoverkappingen) steeds vaker voorkomt. Daarnaast is de Gravel een 1e keus kwaliteitstegel uit Italië (de Nr. 1 producent van keramische tegels) en gerectificeerd (te herkennen aan de toevoeging ‘rett’). Gerectificeerd staat voor strak gezaagd en wilt zeggen dat de zijkanten van de tegel super strak afgewerkt zijn. Hiermee kunnen de voegen heel klein (dun) zijn, wat weer zorgt voor een superstrak eindresultaat.

 

Terrastegels van keramiek bij Tegelmegashop.nl; Een prachtig assortiment voor de beste prijs. Neem rustig een kijkje op onze gebruiksvriendelijke webshop of breng een bezoek aan onze showroom, hier hebben wij een prachtig aanbod keramische terrastegels tentoongesteld. Wilt u meteen de scherpste prijs weten, dan kunt u online een offerte aanvraagformulier invullen en voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even mailen of bellen!