Pbxes

Wooninspiratie blog

Schoorsteenveger Hulst heeft goede dienst verricht

Al jaren woon ik in dit huis, nog nooit iets gemerkt en nog nooit iets laten doen. Ik heb het over het schoonmaken van bijvoorbeeld de schoorsteen. Toch heb ik mijn schoorsteen laten schoonmaken door Schoorsteenveger Hulst en ik zal je vertellen waarom ik Schoorsteenveger Hulst heb ingeschakeld want dat was me nog een verhaal.

schoor1

Brand in de buurt

Twee branden in een maand bij mij in de buurt, en allebei door een schoorsteen die niet was schoongemaakt, al een langere tijd niet. Toen dacht ik bij mezelf van hey ik heb ook een schoorsteen, laat ik die maar eens schoon maken. Maar op internet is alles vrij prijzig en had ik het al een soort van opgegeven. Gelukkig kwam ik de website tegen van de schoorsteenveger en kon ik gelijk contact opnemen. Gelukkig hadden ze al gelijk dezelfde week tijd en kon ik met een gerust hart gaan slapen.

schoor

Bedrijf is professioneel

Een schoorsteen schoonmaken dat is nog wel een klus hoor, dit bedrijf heeft er zeker verstand van en doet dit dan ook gemakkelijk door de jarenlange ervaring. Er word zorgvuldig gewerkt en alles word goed nagekeken. De juiste schoonmaak producten worden gebruikt en na alles gecheckt te hebben is alles weer helemaal schoon en veilig. Ik wil voor deze ‘red actie’ het bedrijf heel erg bedanken, ik ben heel blij met deze dienst en nu hoef ik niet meer bang te zijn voor eventuele brand. Wil jij ook jouw schoorsteen laten schoonmaken of na laten kijken, ga dan naar de website!