Pbxes

Wooninspiratie blog

Raamfolie maakt mijn huis af!

Zoals mijn trouwe lezers al weten doe ik er alles aan om mijn huis zo gezellig mogelijk te maken. Ik deel veel verhalen met jullie en vandaag is het weer tijd voor een leuk verhaal! Mijn huis is inmiddels al erg gezellig maar het kan natuurlijk altijd beter! Een tijdje geleden was ik namelijk bij een goede vriend van mij en viel me iets op. Hij had namelijk raamfolie op zijn raam en dit vond ik er erg leuk uit zien! Vervolgens vroeg ik hem waar hij de folie vandaan had en vertelde hij me dat hij de folie gekocht had op de website van WindowDeco. Hier kan je raamfolie kopen in verschillende soorten en maten. Dit leek mij ook wel wat en daarom ben ik samen met hem op de website gaan kijken.

Een erg mooie website

Op de website zag ik erg veel verschillende raamfolies, zo kan je een mooie tekst op het folie laten zetten maar ook een mooie afbeelding. Ik vond de folies op de website erg mooi en daarom vond ik het lastig kiezen. Na lang te hebben getwijfeld heb ik uiteindelijk besloten om home Sweet home op het folie te laten zetten. Inmiddels heb ik het al in huis en maakt het mijn huis helemaal af! Wat trouwens ook wel erg fijn is is de privacy die je hierdoor krijgt! Mensen kunnen niet zomaar meer naar binnen kijken en dit is erg fijn!