Pbxes

Wooninspiratie blog

Op www.boerenspul.net vond ik wat ik nodig had!

Iedereen wil wel eens iets aanschaffen zonder dat zij hier de volle pond voor willen betalen. Daarom bestaan er websites waarop u zelf uw gebruikte spullen kan neer zetten zodat andere mensen dit kunnen zien en misschien van u kopen. Vandaag ga ik het hebben over www.boerenspul.net, dit is een ook een website waar u advertenties op kan zetten maar dan met andere top categorieën. Zoals u al kan zien aan de naam, legt deze site de nadruk op het verkopen van spullen die afkomstig zijn van het boeren landschap of dingen die hiermee te maken hebben. Ook is het mogelijk om andere dingen op deze site te kopen en verkopen. Denk hierbij aan dingen die totaal geen verbinding met de landbouw wereld zoals fietsen of auto’s. 

Mijn eigen ervaringen

Zelf vind ik het leuk om al mijn gebruikte dingen op internet te zetten zodat ik er nog iets aan kan verdienen. Dan ben ik dus ook actief mee bezig en ik verkoop elke dag wel een artikel waar ik niks mee doe. Maar soms gaan de verkopen niet heel snel, dit kan resulteren in frustratie omdat u dat artikel graag wil verkopen. Toen ben ik uitgekomen bij www.boerenspul.net waarbij ik alles kan verkopen. Toen ik deze site ging gebruiken, gingen de verkopen in een keer heel snel en verkocht ik wel vaker twee items per dag, dit vond ik heel veel in vergelijking met wat ik eerder verkocht.

Aanrader 

Bent u ook van het verkopen via internet en bent u werkzaam in de landbouw? Dan adviseer ik u graag om eens een kijkje te nemen op deze advertentie site!