Pbxes

Wooninspiratie blog

Nieuwe aanwinst met kunststof schroten

npi_merkEr is niks fijner als af en toe eens je woning op te knappen, wij doen dit regelmatig en het geeft een goed gevoel en veel rust natuurlijk. We zijn begonnen met opruimen van oude spullen die we niet meer gebruikte en daarna hebben we de buitenkant van de woning eens goed onder handen genomen en met name de muren. Toen we daar mee bezig waren zagen we al vrij snel dat het niet meer in goede staat was en wilde we er een verflaag overheen laten brengen maar dit had weinig zin. We zijn toen eens gaan kijken naar een goed alternatief en kwamen toen al snel bij kunststof schroten uit.

Juiste keuze voor onze woning

Tijdens onze zoektocht naar een alternatief kwamen we uit bij schroten die eerst veel gebruikt werden op schuren, dit kun je dus blijkbaar ook gemakkelijk voor je woning gebruiken. We hebben een afspraak gemaakt met een bedrijf dat naar ons zeggen het beste oogde voor ons en meteen een goede indruk achterliet. Tijdens het gesprek kregen we een goed advies van het bedrijf en hebben we een offerte gemaakt om alles in stand te gaan zetten. Na een aantal weken was ons huis voorzien van kunststof schroten.

Gloednieuwe woning

Na dat we gewend waren aan de schroten wisten we zeker dat we er goed aan hadden gedaan, onze woning leek wel gloednieuw en dat viel meteen iedereen op. We hebben veel complimenten gekregen over de nieuwe look van ons huis en daar zijn we erg tevreden mee, we zijn het bedrijf zelf ook super dankbaar voor al hun goede hulp en adviezen en natuurlijk het prachtige eindresultaat!Schroten-panelen-overstek