Pbxes

Wooninspiratie blog

Muurstickers voor op de deur

Veel mensen hebben een naambordje op de deur waar de namen van iedereen die in het huis woont staan. Ik zelf wou geen naambordje omdat ik dit erg saai vindt. Ik zoek altijd naar iets origineels. En toen ik laatst bij een vriendin op bezoek ging kwam ik iets origineels tegen. Namelijk muurstickers op de deur. Bij haar stonden er vier muurstickers op de deur omdat ze er met ze vieren wonen. Het zag er erg fraai uit en ze vertelde dat ze ze zelf had ontworpen. De namen stonden in een mooi lettertype op de deur en ik wilde dit zelf ook bij mij thuis. Nadat ik een gezellige middag heb gehad heb ik dit thuis met mijn vriendin en kinderen overlegt. Zij vonden het ook een erg leuk idee. We zijn vervolgens samen op de website van Plak het zelf gaan kijken. Er stonden veel leuke muurstickers op de site en uiteindelijk hebben wij zelf ook hele leuke muurstickers ontworpen. Het ziet er erg leuk uit en we zijn er super blij mee. We krijgen er ook vaak leuke reactie’s op en dat doet ons goed!

muurstickers_gesnedenl muurstickers_prints_vinyl (1) muurstickers_prints_textiel (1)

Via de website van plakhetzelf.nl heb ik hele mooie stickers gevonden voor op de muur van de woonkamer. Nu we net verhuisd zijn en we echt iets speciaals met de woonkamer wilden doen, besloten we eens rond te kijken naar de mogelijkheden. Het leek ons een bijzonder goed idee om grote lichtbakken te plaatsen – en mijn partner is vrij handig en kan dat dus zelf – en daarop raamfolie te plakken. We moesten alleen nog even nadenken over de verschillende mogelijkheden die we hiervoor hadden, want een precieze afbeelding hiervoor hadden we nog niet direct voor ogen. Voor inspiratie hieromtrent keken we uiteindelijk op de website van plakhetzelf.nl en we besloten daar onze opdracht ook uit te zetten. We wisten al dat we iets met de natuur wilden doen en keken hiervoor in onze eigen foto’s, die we door de loop van de jaren hebben gemaakt. Van onze reis naar Afrika, enkele jaren geleden, hadden we nog prachtige foto’s liggen van een grote apenbroodboom en we hebben uiteindelijk besloten die te gaan gebruiken. De foto’s komen prachtig tot hun recht, zo voor de lichtbakken, die doen het echt te lijken leven.