Pbxes

Wooninspiratie blog

Mooie collectie tuinmeubelen gekocht

Mijn baas wilde een mooie collectie tuinmeubelen voor het dakterras op ons bedrijf en ik wist meteen waar ik daar voor moest gaan kijken. Zelf heb ik mijn tuinmeubel gekocht bij Luxe Outdoor en wist dat zij daar een mooi collectie in tuinmeubelen hadden. Mijn baas wilde graag mee kijken naar wat ik bedoelde en ik liet hem de website zien van dit bedrijf. Hij vond het allemaal prachtig en koos meteen wat tuinmeubelen uit voor het dakterras op ons bedrijf. Ook gaf hij de webpagina door aan zijn vrouw om voor hen eigen tuin te gaan kijken. Naar een paar dagen kwam de mooie collectie aan tuinmeubelen binnen bij ons bedrijf. Alles was dik in order, wat ik ook niet anders had verwacht, en compleet. Mijn baas was ook zeer enthousiast hoe de service van dit bedrijf is. Een dag later werd mijn baas gebeld door Luxe Outdoor of alles binnen was gekomen en naar wens was. Dit was mijn baas zeker en de kosten van de tuinmeubelen kon overgemaakt worden.

l_tuinset-diningset-portofino-lausanne

Tuinmeubel van mijn baas

De vrouw van mijn heeft ook de tuinmeubel voor hun tuin besteld bij dit bedrijf, ik weet dit omdat mijn baas dat heeft verteld. Omdat mijn baas zo tevreden is over deze onderneming weet ik zeker dat hij en zijn vrouw meer tuinmeubelen gaan bestellen en zeg  nou zelf zij hebben echt een mooi collectie aan tuinmeubelen. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website van dit bedrijf, om te zien wat ik bedoel.

bistroset-paris-bistro-set-royal-grey-heather-grey