Pbxes

Wooninspiratie blog

Kunstgras schoonmaken is erg eenvoudig

Als je kunstgras hebt dan is kunstgras schoonmaken echt maar een klein karwei. Even met de bezem er af en toe overheen gaan om alle blaadjes en takjes te kunnen verwijderen en klaar. Niet meer perse een of twee keer in de week met de maaier over het gras, ook geen ergernis als het gras dood is gegaan door de zon. En daarom is dit echt een hele uitkomst. Maar waar vind je dan een adres met dit gras wat niet van echt is te onderscheiden. Nou, laat ik dit nu helemaal hebben ontdekt. Ik verwijs je even naar een kort filmpje die bij mij ook de doorslag gaf.

 

Ik ga liever kunstgras schoonmaken met af en toe een bezem, dan dat ik telkens weer tegen dat grasmaaien op moet zien. Ik heb nu net sinds deze week dit gras in mijn tuin en ik ben er al helemaal aan gewent. Het idee dat ik hier bijna niets aan hoef te doen is werkelijk een verademing. En aangezien wij nu alweer de kant van de lente op gaan en de mensen weer de tuin in orde willen maken, is dit misschien wel een erg leuke tip om eens over na te denken. Toen mijn ouders bij mij thuis kwamen kijken zag ik direct mijn vader al vol verbazing aan mijn kunstgras voelen. En ik bedacht mij al snel dat zij er ook over na gaan denken om te kiezen voor dit mooie en onderhoudsvrije gras.