Pbxes

Wooninspiratie blog

KPN alles in een pakket

300x250_KPN_All_Inclusive_April_Koper_1 Jarenlang is KPN een betrouwbare aanbieder die het alles in een pakketten aanbiedt. Ze sturen een gratis monteur naar je huis die het internet, de televisie en de telefoon voor je aansluit en er voor zorgt dat jij die alle drie gemakkelijk kunt gebruiken. KPN biedt drie verschillende alles in een pakketten aan, waar wij je nu wat meer informatie over zullen geven.

Alles in een instap

Het alles in een instap is een ‘beginners’ pakket om het zo te zeggen. Het is een betaalbaar pakket met 60 TV­zenders waarvan er 15 in HD zijn. Je maakt gebruik van 10 MB/s seconden, je krijgt een gratis wifi­modum en je belt voor een laag tarief naar vaste nummers.

Alles in een standaard

Het alles in een standaard pakket is iets uitgebreider dan hetlogo instap pakket. Je hebt de 60 zenders waarvan 15 in HD, de gratis wifi­modum en je belt voor een laag tarief naar vaste nummers. Maar je krijgt ook een HD tv­ontvanger en je hebt een internetsnelheid tot 50 MB/s.

Alles in een premium

Het alles in een premium pakket is het uitgebreidste pakket dat KPN heeft. Je ontvangt 2 HD-
ontvangers, je kunt je programma’s opnemen en terugkijken, onbeperkt bellen binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers, super snel internet, downloaden tot 80 Mbit/s en uploaden tot 8 Mbit/s.

Wil je meer informatie ? Ga dan naar onze site.