Pbxes

Wooninspiratie blog

Koffiepadapparaat aanbiedingen

Koffiepadapparaat aanbiedingen

Het koffiezetapparaat Senseo is op de markt gebracht in 2001. Met dit apparaat kun je sneller koffiezetten dan met een koffiefilter door de koffiepads en er komt direct een schuimlaag op de koffie. Sinds het eerste apparaat, dat nog steeds te koop is als Original, volgden er vele andere modellen. Maar welke Senseo is geschikt voor jou? Voldoet het originele apparaat aan jouw wensen of kun je toch beter kiezen voor de Intensity Select, Viva Café of de Quadrante?

Senseo aanbiedingen

Koffie verkeerd, espresso of dubbele espresso?
Met de Original kun je één of twee kopjes heerlijke koffie uit een koffiepad zetten. Water bijvullen, pad erin, een druk op de knop en klaar. Het apparaat is er in rood, zeeblauw en grijs. De Intensity Select is een verbeterde versie van de Original. Hiermee kun je zelf de koffiesterkte kiezen. Deze is verkrijgbaar in zwart, wit, roze, lichtblauw donkerblauw en donkergrijs. De Viva Café is nog verder verbeterd met 40 extra waterstralen voor een intensere smaak. Verkrijgbaar in zwart, wit, metallic, goud, roze, rood, groen, mintgroen en paars.

Filterkoffie en koffiepads
De Quadrante is stijlvol. Er kunnen afwijkende koppen onder vanwege de verstelbare lekbak. Het waterreservoir is groter waardoor er water voor 8 koppen koffie in kan. De Quadrante is verkrijgbaar in zwart, wit en rood. De Switch is wel heel uniek. Als je ook van filterkoffie houdt of jouw gasten hiervan houden en je ruimte wilt besparen, is de Switch ideaal want dit is een koffiepadapparaat en filterkoffieapparaat in één met waterreservoir voor 7 koppen. Verkrijgbaar in zwart, wit en rood. Bekijk de website http://www.senseo-aanbiedingen.nl/ voor de laatste aanbiedingen op het gebied van Senseo.