Pbxes

Wooninspiratie blog

Je eigen waterwereld creëren

Je bent wel bekend met de film Water World, een wereld bezonken door water waarin Kevin Costner als half mens half vis, zijn verhaal was een van heldhaftigheid en een bericht aan de samenleving dat het probleem van de tijgende zeespiegel nu en later een grotere rol gaan spelen. Het is niet aan een ieder op dit probleem op te lossen maar we kunnen wel bijdragen in onze eigen manier door bijvoorbeeld bij het renoveren van uw badkamer de badkuip en/of water toevoer efficiënt toepassen om zo waterverspilling tegen te gaan, maar ook om kuipen en andere badkamer attributen te kopen die gekenmerkt zijn als energievriendelijk en waarvan de fabricage ook van hernieuwbare stoffen zijn gemaakt dit alles is nu ook mogelijk met de hottub kopen.

De Hottub innovatie van de laatste decennia

In brede zin, zijn de Hottubs van tegenwoordig een stuk energie en ecologie vriendelijker dan voorheen, dit komt vanwege actief beleid van fabrikanten wie de stemmen en wensen van hun klanten hebben gehoord en vervuld. Inderdaad kunnen we nu weg doen met de natuurschadelijke kuipen die ook eerder slijten i.v.t  huidige stijlvollere modellen, het is bijvoorbeeld nu in om veel houtconstructie in je Hottub additie te verwachten. Dit is goed ook omdat het goed mixt met de natuurlijke elementen die de eigenaar van een buiten hottub geniet. Hottubs die binnen zijn geplaatst hebben ook hun voordelen, zo hoef je niet zorgen te maken dat je buren stiekem meegluren als je ze niet uitnodigt en ben je ook dichterbij je personal bar of keuken

Bad in bad uit

Waterworld was een vreselijk realiteit van water, maar dat hoeft niet voor u, uw aankoop van wat eerder werd gezien als ecologie vernietigend en water verspillend, kan nu bouwen naar een toekomst waarbij Waterworld niet tot realiteit komt en jij met een lekker drankje achteruit kan liggen in een modieus en stijlvolle Hottub.