Pbxes

Wooninspiratie blog

Jabostone B.V. voor de online retailer

Tegel groothandel Jabostone is optimaal ingericht voor de online reseller / retailer. Onderstaand zullen wij kort een aantal pijlers toelichten waarmee wij organisaties ‘met een duidelijke online focus’ optimaal ondersteunen, maar natuurlijk lichten wij dit ook graag persoonlijk toe. Wij komen graag langs voor een kop koffie, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Voor nu vindt u onderstaand alvast wat meer informatie over wat Jabostone B.V. voor u als online reseller kan betekenen.

Een top online productassortiment.

Wij bieden een gericht assortiment van ongeveer 250 tegels en dit zijn stuk voor stuk ’tegels die het online goed doen’. Als online dropshipper van grote (online) partijen hebben wij op basis van verkoopresultaten ons online assortiment volledig gefintuned. Deze producten hebben allemaal bewezen online goed te verkopen en dit assortiment vormt dan ook de basis voor een succesvolle samenwerking! Alle tegels betreffen 1e keus topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen, soorten en maten voor de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtig alternatief voor de ‘A-merken’, maar dan wel met een scherpe consumentenprijs, een interessante inkoopprijs en een goede marge voor u.

Een optimale (ONLINE) ondersteuning.

Ons productassortiment vormt uiteraard de basis, maar daarnaast weten wij wat u als online reseller nodig heeft / belangrijk vindt. U heeft een webshop en weet dus hoeveel tijd, moeite (en geld) het kost om producten überhaupt ‘online’ te krijgen, laat staan te verkopen. Wij zetten bewust in op een optimale online ondersteuning. Alle productinformatie hebben wij gedetailleerd voor u uitgewerkt. Alle productinformatie ontvangt u binnen een ‘kant en klaar importdocument’, evenals goede afbeeldingen uiteraard. U kunt deze producten meteen aan uw webshop toevoegen. Heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag. En omdat u graag met iemand praat die ‘dezelfde taal spreekt’ hebben wij online specialisten in dienst, die u gericht verder helpen.

En ook niet onbelangrijk …

Ons online productassortiment hebben wij altijd op voorraad; Voor 12.00 uur besteld op werkdagen, de volgende dag geleverd. Voor alle tegels leveren wij consumentensamples voor een vaste prijs, eventueel rechtstreeks naar uw klant. Natuurlijk is dropshipment mogelijk, u ontvangt de bestelling en wij regelen de rest, inclusief transport naar uw klant + uw logo! Wij bieden een scherpe inkoopprijs, een scherpe consumentenprijs en een goede marge voor u en controleren op handhaving van onze minimale online adviesprijzen. Wij houden wij rekening met het online retourrecht en retouren van producten uit ons online assortiment nemen wij gewoon aan!

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking en eventuele samenwerking? Wij gaan graag het gesprek met u aan, onder het genot van een goede kop koffie uiteraard. Wij weten zeker dat wij van toegevoegde waarde kunnen (en zullen!) zijn voor uw bedrijf.