Pbxes

Wooninspiratie blog

Uitgebreide informatie www.mypalmshop.nl

2015topmypalmshop

brahea-edulis_wp_Laatst was ik een tv-progamma aan het kijken over het verbouwen van een huis. Wat ik toen heel erg mooi vond aan het huis, waren de exotische planten die werden gebruikt. De planten waren zowel binnen als buiten het huis te vinden en het gaf het huis enorm veel sfeer. Heel toevallig was ik druk bezig met het huiselijker maken van mijn huis, omdat ik er nog niet zo heel lang woon.

Informatie

Vroeger heb ik wel eens een cactus gehad, maar die ging heel er snel dood. De cactus had ik toen te veel water gegeven, omdat ik niet goed de informatie in het boekje had gelezen. Voordat ik een aantal exotische planten wilde gaan bestellen heb ik eerst wat informatie opgezocht.

De informatie www.mypalmshop.nl vond ik het meest bruikbaar. cycas-revoluta_wp_Alle informatie die ik hier kon vinden was ontzettend bruikbaar voor mijn keuze. Alle informatie www.mypalmshop.nl vond ik heel erg bruikbaar, omdat ik zo kon zien welke planten veel onderhoud nodig hadden en welke planten minder veel onderhoud nodig zouden hebben.

Op deze website heb ik ook de verschillende planten besteld. Het aanbod op de website was heel erg groot. Wat mij opviel was dat de prijzen op deze website heel erg goedkoop waren in vergelijking met concurrenten.

Het bestellen ging heel erg makkelijk en ik had de planten binnen no-time in huis. Voor de planten heb ik hele mooie potten uitgezocht en de planten staan nu ontzettend mooi in mijn huis. De planten hebben echt voor meer sfeer gezorgd!