Pbxes

Wooninspiratie blog

Ik wilde graag een Starline zwembad kopen

download-3 download-300x158 imagesIk ben al een geruime tijd aan het zoeken naar een Starline zwembad die we dan in onze achtertuin kunnen plaatsen. Spijtig genoeg is het via het internet nogal prijzig waardoor ik al vrij snel afhaak. Bij Bodyfit op de website niet, sterker nog ik wist geeneens dat ze daar zo goedkoop konden zijn. Het voordeel van het bestellen via het internet is dat ze het ook nog een bij je thuis komen bezorgen. Makkelijk kon ik het niet krijgen natuurlijk!  Gelukkig ben ik bij hun aan het goede adres, ondanks dat ze wat verder weg zitten hoefde ik me geen zorgen te maken dat ze het niet konden bezorgen. 

Ook voor het onderhoud van het zwembad zit ik goed!

Het voordeel dat ik bij hun een Starline zwembad wil aanschaffen is dat ze het komen plaatsen maar als ik het wil blijven ze ook het onderhoud aan het zwembad doen. Dit scheelt mij enorm veel tijd en moeite om een ander bedrijf te zoeken. Het voordeel is dat ik dan alles bij een bedrijf heb en mocht er iets zijn wat niet goed is dan is er maar een monteur op wie ik kan terug vallen. Gelukkig maar dat ik bij hun het zwembad heb gekocht. Ik ben namelijk enorm tevreden over de snelle levering van hun en de goede afwerking  van het zwembad. We genieten enorm van onze tuin nu en het past er perfect in.