Pbxes

Wooninspiratie blog

Geld besparen met zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

 

 

 

 

 

De laatste maanden hebben mijn vriendin en ik het ontzettend druk met werk. Maar na elke werkdag springen wij altijd even in ons zwembad. Helaas door het drukke werk hebben wij er geen zin meer in om ons zwembad te onderhouden. Simpelweg omdat een zwembad dagelijks onderhoud nodig heeft. Aangezien wij hier geen tijd voor hadden, zijn mijn vriendin en ik een oplossing gaan zoeken voor dit vervelende probleem. Gelukkig vonden wij ons probleem in de zwembadoverkappingen van Nieuw Atlantis.

Maar wat zijn zwembadoverkappingen? Nou dit is een overkapping over een zwembad, waardoor het water van een zwembad schoon blijft. Bij het bedrijf Nieuw Atlantis hadden wij de mogelijkheid om een geavanceerde overkapping te bestellen genaamd: Starline Roldeck. Dit is een overkapping die automatisch bestuurbaar is, ook is de starline roldeck energie besparend in sommige gevallen bespaart u zo’n zeventig procent op de kosten van uw zwembad. Maar het belangrijkste van alles is natuurlijk dat dit product ervoor zorgt dat er geen vuil in het water kan komen. Na de beschrijvingen gelezen te hebben van de starline roldeck namen wij het besluit dit product te bestellen!

Nieuw Atlantis

Top aankoop!

Enkele dagen na bestelling werd de overkapping bij ons aan huis geleverd. Nu zo’n twee maanden later kan ik u met trots vertellen dat ons zwembad zelden vies is. Eens per week maken wij nu het zwembad schoon in plaats van een keer per dag. Maar het mooiste van alles is dat wij nu zo vijftig procent besparen op de maandelijkse vasten lasten van ons zwembad!