Pbxes

Wooninspiratie blog

Gebruik chloorshock voor het direct op peil brengen van het chloorpeil

bodyfit_lang2-logo

chloordrijver_1Een van de voordelen van het hebben van een jacuzzi die binnenstaat, is dat je er het hele jaar door in kan. Op ieder moment van de dag kan ik in mijn jacuzzi gaan zitten, omdat ik geen rekening hoef te houden met het weer. Helaas is er een ding wat minder goed gaat en dat is het chloorpeil. Voordat ik de jacuzzi in ga controleer ik altijd het chloorpeil en als deze niet goed is dan duurt het weer even voordat ik deze goed op peil kan brengen. Hiervoor zocht ik een oplossing en die heb ik ook gevonden!

De oplossing

Van vrienden had ik begrepen dat chloorschok de oplossing zou zijn voor mij. Toen mij dit werd verteld, heb ik er niet echt veel mee gedaan. Mijn voorraad chloor voor mijn jacuzzi was bijna op en daarom ben ik toch maar op zoek gegaan naar chloorschok.

chloorshock_5kgHet blijkt dat chloorschok een middeltje is, dat het chloorpeil heel erg snel weer goed kan krijgen. Op het internet las ik eigenlijk ook alleen maar goede dingen. Eigenlijk wist ik zeker dat dit iets voor mij zou zijn.

Op het internet ben ik toen op zoek gegaan naar een webshop, waar ik chloorschok kon bestellen. Al snel kwam ik terecht op de webshop van Bodyfitwebshop.nl en hier werd chloorschok voor een nette prijs aangeboden. Deze heb ik ook direct besteld, zodat ik dit gelijk kon gebruiken.

Alles wat ik over chloorschok had gelezen is waar. Het is heel erg gebruiksvriendelijk en zorgt er voor dat het chloorpeil mooi op peil wordt gehouden.