Pbxes

Wooninspiratie blog

Flanel in alle soorten en maten

De dekbedovertrekken van flanel zijn in allerlei maten en soorten te verkrijgen bij smulderstextiel.nl. De stof waarvan een overtrek is gemaakt is belangrijk, slaap je niet lekker dan gaat dit ten koste van je nachtrust en alles wat er meer bij komt kijken. Zelfs voor de kleinste bedden en een wieg zijn er dekbedovertrekken beschikbaar, flanel heeft de mooie eigenschap dat het de warmte vasthoudt tijdens de slaap. Heb je het snel koud in bed dan is flanel een zeer goede keuze voor een overtrek.

Zacht om onder te liggen

Een dekbed van flanel heeft nog meer voordelen dan alleen de warmte vasthouden. Eigenlijk is flanel katoen wat geruwd is, daardoor voelt het zeer zacht aan als dons als je het voelt. Het past zich zeer snel aan als je in bed ligt betreft je lichaamstemperatuur. In combinatie met een donzen dekbed heb je het hoe koud het ook is niet koud meer. Dekbedovertrekken van flanel zijn voor veel mensen het beste materiaal om onder te liggen. Kinderdekbedden zijn ook te krijgen in flanel, voor kinderen is het ook zeer belangrijk omdat die de slaap nog harder nodig hebben.

Bij smulderstextiel.nl willen we alleen het beste voor de klanten, bekende merken in ons assortiment van flanellen overtrekken geven dit aan. Je kunt eenvoudig filteren om het beste of leukste overtrek te filteren, dit kun je doen voor de kinderslaapkamer maar ook voor volwassenen. Voor kinderen zijn er ook flanellen dekbedovertrekken met leuke afbeeldingen of van Disney.