Pbxes

Wooninspiratie blog

Erg blij met mijn olijfboom

Hallo, hier ben ik weer, wat leuk dat ik je hier op mijn blog tref! Ik heb vandaag weer een leuke tuin tip voor je! Je kent dat gevoel natuurlijk wel, je staat in je tuin en denkt opeens: mijn tuin heeft echt weer wat nieuws nodig. Dit had ik dus ook en daarom ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. En weetje wat het mooiste is? Een oplossing hoeft soms helemaal niet ver weg te zijn, mijn oplossing was namelijk in de tuin van de buren. Ik keek naar mijn eigen tuin en vervolgens naar die van de buren, in de tuin van de buren stond een prachtige olijfboom en een mooie palmboom. Dit leek mij ook wel wat en gelukkig wist ik waar ik dit kon kopen. Mijn buurman vertelde me namelijk dat hij deze prachtige boompjes bij olijfboom.nl gekocht had.

Ik ben meteen de auto in gestapt

Op de website zag ik inderdaad erg veel mooie dingen. Ik wilde echt graag een olijfboom hebben en daarom ben ik meteen naar het bedrijf toe gereden. Ik heb hier een boompje gekocht en weetje wat het mooiste is? Ik heb er meteen een vorstbeschermingsdoek voor in de winter bij gekregen. Mijn boompje staat inmiddels in de tuin en ik geniet er echt van! Ik kan niet wachten tot ik straks lekker olijfjes kan eten!