Pbxes

Wooninspiratie blog

Eindelijk mijn design loungebank gevonden

Ik heb een design loungebank besteld bij deze firma en omdat ik hier zo erg tevreden over ben, mag deze uiteraard niet ontbreken op mijn site tussen alle andere goede tips die ik hierop achter laat. Mijn tevredenheid is niet alleen het design maar vooral het comfort, ik bescherm de bank momenteel met een zijl omdat wij nu nog midden in de winter zitten en ik natuurlijk niet de bank vies wil laten maken door snert weer. 

Ik heb mijn perfecte bank gevonden

Een design loungebank stond al een lange tijd op mijn lijst, echter had ik hiervoor nog niet de juiste gevonden. Ik heb vaak genoeg een bank gevonden waar ik dan voor stond, alleen kreeg ik daar niet het gevoel bij wat ik kreeg toen ik deze mooie bank van Dutch Rivièra zag op deze site. Een echte aanrader is het om eens een kijkje te nemen op deze site om te zien wat ik bedoel. De reden dat ik er een mooie foto bij heb gedaan is natuurlijk om jou als lezer vast die indruk te kunnen geven. En niet alleen een indruk van de site is mogelijk, ook kun je de showroom bezoeken om echt die perfecte keuze te kunnen maken. Ik heb dat niet gedaan en toen de levering binnen was, had ik hier totaal geen spijt van en wist ik direct dat ik mijn perfecte bank had gevonden.