Pbxes

Wooninspiratie blog

Een lichtkoepel voor in de badkamer

lichtkoepels-info-logo-white-small

Door een lekkage in het dak van de badkamer moest de hele badkamer opnieuw aangepakt worden. Het was natuurlijk niet ideaal dat dit in een keer gebeurde, maar toevallig was ik een aantal weken eerder aan het nadenken over een nieuwe badkamer. De oude badkamer was helemaal verouderd en was niet meer zo fris. Gelukkig had ik wat geld aan de kant gezet hiervoor en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe badkamer.

Meer licht

vlakke_lichtkoepel_2Een van de nadelen van mijn oude badkamer vond ik de donkere kleuren waardoor de hele badkamer donker werd. Ook het kleine raam zorgde er niet voor dat er meer licht in de badkamer kwam en daarom leek het mij een goed idee om ook een lichtkoepel te plaatsen. Het dak moest toch aangepakt worden en daarom kon ik dit beter in een keer goed doen.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een lichtkoepel dat ook open kon. lichtkoepel_dakbetredingDe oude badkamer was vaak ontzettend vochtig en daarom was ventilatie ook een belangrijk. Op de website van Lichtkoepels.info vond ik de perfecte lichtkoepel. De lichtkoepel op de website was namelijk precies in de goede afmetingen en deze lichtkoepel kon ook nog eens open. Ook de prijs van de lichtkoepel viel heel erg mee en daarom heb ik deze direct besteld

Toen de lichtkoepel binnenkwam is deze gelijk geplaatst. Begin volgende week wordt de badkamer helemaal aangepakt en ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Waarschijnlijk is er nu licht genoeg!