Pbxes

Wooninspiratie blog

Een finse sauna gekocht

finse saunaIk wilde al een lange tijd een finse sauna kopen. Ik kan dan heerlijk ontspannen na het werk, alleen wist ik niet zo goed waar ik die moest kopen. Ik ben toen gaan kijken op Google en toen kwam Bodyfit het beste uit de verf. Het bedrijf beschikte over een gigantisch assortiment. Daarnaast had je ook nog eens de mogelijkheid om alles precies naar jouw wensen te maken. Wat betreft de kosten waren ze erg voordelig en als je het vergeleek met soortgelijke bedrijven al helemaal. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. De dag erna ben ik erna toe gegaan en hebben we een goed gesprek gehad. Je kon merken dat ze er verstand van hadden. Ze kregen van mij groen licht en zijn direct aan de slag gegaan.

Een prachtige sauna. zwembad

De finse sauna die voor mij opmaat gemaakt is ziet er prachtig uit. Het verschilt totaal van overige sauna’s. Daarnaast functioneert hij perfect. Na het werk kan ik heerlijk ontspannen. Mijn advies is daarom ook om er een te kopen. Het is goed voor je lichaam en je functioneert op het werk stukke beter. In totaal hoef je maar 3 weken te wachten op een compleet nieuwe sauna die opmaat gemaakt word. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie