Pbxes

Wooninspiratie blog

Droogloopmat

Een goede droogloopmat moet genoeg water opnemen en ook vasthouden. Zo houden ze niet alleen de vloer schoon, maar zo voorkomen ze ook dat je niet uitglijdt. Veiligheid is dus ook een belangrijk voordeel. Extra veilig zijn droogloopmatten met een rubberen antislip laag.

Je koopt een droogloopmat bij www.superwoonwinkel.nl

Deze webwinkel verkoopt drie verschillende soorten droogloopmatten:
Van polyester
Van polypropyleen
Van polyamide
Je hebt verder de keuze uit zeven verschillende kleuren: zwart, grijs, bruin, rood, blauw, groen en zelfs paars. Ook kan je een droogloopmat precies op maat laten snijden. De prijzen van droogloopmatten bij deze webwinkel liggen tussen de 6 euro en 37 euro.

Welke droogloopmat is de juiste keuze?

Welke droogloopmat het beste voldoet, hangt af van de eisen, van het gebruik en van de grootte van de ruimte. Het aantal mensen dat elke dag gebruik zal gaan maken speelt natuurlijk een rol. In een drukke winkel, een bedrijfsruimte of in de horeca heb je behoefte aan een andere droogloopmat dan in een huis met een huishouden van één of twee personen. Bij intensief gebruik is het belangrijk om op te letten of de hoeveelheid wateropname. Meestal staat dat erbij vermeld.

Wasbare droogloopmatten

Een aantal droogloopmatten kan je prima wassen. Tot 85 bij 150 cm grootte kan zelfs in een huishoudwasmachine worden gewassen, maar groter matten moet je echt naar een wasserij brengen met industriële wasmachines. Niet alle droogloopmatten kan je wassen. Check dit eerst.

Heb je behoefte aan advies of informatie?

Bel dan de klantenservice van Superwoonwinkel (085-0471624) of stuur ze een e-mail (klantenservice@superwoonwinkel.nl). Een contactformulier insturen kan ook (contactformulier).