Pbxes

Wooninspiratie blog

Bijzondere beelden en sculpturen

Soms is het best een beetje moeilijk een perfect cadeau te vinden, maar bij arthihove.nl is dit geen enkel probleem. Hier kun je slagen voor iedereen en vind je wel hele bijzondere beelden en sculpturen. Wat is zijn beelden en sculpturen nu eigenlijk precies, wij gaan je hieronder uitleggen wat het is en hoe je het kunt gebruiken.

Wat zijn beelden en sculpturen?

Beelden en sculpturen zijn in de meeste gevallen een ruimtelijk beeldhouwwerk. Deze beelden en sculpturen krijgen een bijzondere vorm door materialen te verwijderen. Dit doet men door gebruik te maken van de zogenoemde subtractieve methode. Bij plastiek werkt het anders deze krijgt vorm door beweegbare materialen toe te voegen, zoals klein of was. Dit noemt men de additieve, maar ook wel opbouwende methode.

Het aanschaffen van een sculptuur

Je kunt prachtige sculpturen bij Artihove vinden, daarbij is het ook mogelijk je ideeën te laten horen op het moment dat er geen sculptuur is die aan jouw wensen voldoet. De creatieve kunstenaars van artihove.nl kan jouw helpen met de wensen die jij hebt.

Beelden

Bij artihove.nl vind je een tal van beelden die in de meeste gevallen vervaardigd zijn uit brons. Je kunt bij artihove.nl ook beelden aanschaffen die vervaardigd worden met verschillende materialen. Laat bijvoorbeeld een bronzen beeld maken in combinatie met porselein. Hiermee creëer je wel een heel speciaal effect.

Cadeaus kopen

Jubileum cadeau collega kopen lastig? Niet als je kijkt bij artihove.nl. Hier kun je namelijk echt geweldige cadeaus vinden die precies aansluiten bij jouw jubileum of andere speciale gelegenheden. Een cadeau kopen wordt op deze manier een leuke bezigheid, omdat artihove.nl alles in huis heeft waar je naar op zoek bent.

Zakelijke relaties en personeel

Wil jij je klanten laten weten dat je ze waardeert of wil je ze graag bedanken voor de samenwerking die jullie samen hebben? Of heb jij een team van collega’s waar je ontzettend trots op bent en wil je hen dit laten weten door een bedankje? Dan ben je bij artihove.nl ook aan het juiste adres. Wanneer je artikelen wilt kopen groter dan tien stuks dan geven ze een leuke korting. Op deze manier wordt een leuk cadeautje of bedankje geven wel heel erg leuk en voor iedereen mogelijk.

Zakelijke jubilea

Staat er een zakelijke jubilea in de agenda? Artihove.nl maakt in opdracht van jou en je wensen speciale geschenken voor zakelijke jubileums. Op deze manier schaf je een geschenk aan die uitstraalt wat jij graag over wilt brengen. Hiermee breng je niet alleen een boodschap over, maar ook zal hier met een brede glimlach op terug gekeken worden. Het is daarnaast ook nog mogelijk om een plaatje toe te laten voegen met een tekst naar keuze of een bijzondere datum. Bij artihove.nl kun je kiezen uit verschillende lettertypes en ook uit de grote van de letters. Je dient alleen zelf te letten op schrijffouten, want deze worden overgenomen door degene die het plaatje maakt. Hierdoor is het aan te raden de tekst meerdere malen over te lezen, zodat er geen fouten overgenomen kunnen worden.