Pbxes

Wooninspiratie blog

Betonnen banken zijn altijd een toevoeging voor de tuin

betonnen banken

HeBladOmdat mijn tuin een grote renovatiebeurt nodig heeft wil ik eens groot uitpakken. Alles gaat er uit en er komen een tal aan nieuwe spullen in. Zo ben ik dus om mij heen gaan vragen en natuurlijk online voor inspiratie. Gelukkig attendeerde een vriend van mij op deze website, namelijk pingpongtafel.nl. Nu zullen jullie wel denken wat een rare site. Maar hier vind je schitterende betonnen banken. Dit zowel particulier of bijvoorbeeld in parken en speeltuinen. Omdat jullie misschien geen goed beeld van kunnen vormen zal ik enkele afbeeldingen hiervan in de artikel toevoegen.

betonnen bankenIk heb dus ook zo’n bank gekocht voor in mijn achtertuin. Nu is het materiaal beton misschien iets wat je niet vaak bij mensen in de tuin ziet, daarom leek het mij juist mooi. Iets in de tuin wat niemand anders in de buurt heeft.

Alles duidelijk zichtbaar op internet

Omdat ik alles toch even met elkaar wou vergelijken ging op zoek naar andere bedrijven. Helaas viel het aanbod bij andere sites tegen, dus wist ik dat bij firma Heblad moest zijn.

stenen bankIk ben uiteindelijk razen enthousiast over mijn aankoop. Hun zijn zeker een aanrader als het gaat om betonnen banken. Natuurlijk kwamen zij deze netjes leveren en plaatsen. Dit zat allemaal bij de prijs inbegrepen. Dus wil jij ook iets unieks in jouw tuin, bezoek deze ‘aparte genaamde’ site dan maar eens.