Pbxes

Wooninspiratie blog

Zeer tevreden met de nieuwe siebel warmtepompboiler van Boilermarkt

Logo-Boilermarkt

Mijn zus wilde graag een nieuwe warmtepompboiler in haar nieuwe woning laten plaatsen, omdat de boiler die er op dat moment in zat aan vervanging toe was. We gingen daarom ook samen het internet op zoek naar een bedrijf die een stiebel warmtepompboiler aanbiedt omdat dit een erg goed merk is en mijn zus graag een kwaliteits boiler wilde laten plaatsen. 

 

boilerEen klasgemiddelde van een 8,8 en een snelle levering 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een stiebel warmtepompboiler kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van het bedrijf Boilermarkt ons beide het meeste aan. de website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf de volgende dag levert als je een bestelling voor 16.30 plaatst, ook wordt het bedrijf door de voorgaande klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,8. Je zult ook 2 jaar garantie krijgen op een aankoop. Dit sprak mijn zus allemaal super erg aan waardoor we besloten om een kijkje nemen in het assortiment van het bedrijf. 

 

Zeer tevreden met de aankoop van een stiebel warmtepompboiler 

Het bedrijf biedt een groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen veel verschillenden boilers nadat we een aantal boilers met elkaar hadden verlengen besloot mijn zus om over te gaan tot een aankoop. De boiler werd erg snel geleverd en geplaatst. Mijn zus is zeer tevreden met de nieuwe boiler omdat zij nu super snel warm water uit de kranen in haar woning krijgt.