Pbxes

Wooninspiratie blog

Wij hebben gekozen voor de Remeha Tzerra

Mijn vriend en ik hebben het aanschaffen van een nieuwe cv ketel een jaar weten uit te stellen. En dit gaf mij de tijd om eens goed te kunnen speuren naar een goed adres waar wijj een ketel aan kunnen schaffen die een goede kwaliteit heeft maar dan wel voor een prima prijs. Al snel had ik deze site ontdekt en het nodigde mij niet meer uit om verder te kijken. Samen met mijn vriend hebben wij gekozen voor de Remeha Tzerra ketel. En met de dertien jaar garantie die wij hierop hebben, lijkt het mij een zeer verstandige keuze om hiervoor te kiezen. Dit geeft zekerheid en vertrouwen!

De beste keuze als het gaat om een nieuwe cv ketel

En dus hebben wij, nu wij volop warmte moeten vragen van de verwarming in deze aankomende winter, eens een afspraak gemaakt met, Holland Warmte. Netjes op tijd kwam er een vriendelijke man bij ons aan en heeft alles zo voor ons in orde gemaakt. De Remeha Tzerra is erg eenvoudig te bedienen en een stuk zuiniger dan onze oude ketel. Het is echt erg prettig om te weten dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken met onze nieuwe ketel. En wat nog mooier is, is dat het ons zal gaan schelen in de energie kosten. Dit wil toch iedereen? Deze goede tip mag dan ook absoluut niet ontbreken om mijn site. Ik raad echt deze firma aan, want hier hebben de mensen verstand van hun vak en ook denken zij mee met de portemonnee van de klant.