Pbxes

Wooninspiratie blog

Waar kun je leuke palmbomen kopen?

palmbomen kopen

Wij willen graag palmbomen kopen voor thuis! Dit is iets wat ik graag al een lange tijd terug wil aanschaffen, echter ben ik nog geen geschikt bedrijf tegen gekomen. Uiteraard ben ik al wel eens bij de lokale tuincentrum geweest, enige nadeel is dat ik daar de kosten nogal aan de hoge kant vind. Hierdoor ook besloten om het bewust niet meer in de tuincentrum op te gaan zoeken. Ditmaal heb ik ervoor gekozen om het op internet te zoeken. Wat dat betreft kun je online van alles vinden en het in de meeste gevallen ook direct bestellen.

palmbomen kopen

Online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Nu dat wij maar al te graag nieuwe palmbomen willen kopen, heb ik er deze keer voor gekozen om het op internet te gaan zoeken. Diverse bedrijven ben ik tegen gekomen en uiteindelijk geëindigd op de website van Mypalmshop.nl. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke lage prijzen en komt jouw bestelling ook nog eens thuisbezorgen ook. Aangezien wij afgelopen week nog druk  bezig waren met het verven van de muren ging ik er vanuit dat de bezorging wel even zal duren. Tot mijn verbazing stond het de volgende dag al bij ons op de stoep!

palmbomen kopen

De kwaliteit is perfect en al helemaal als het de reis heeft overleefd. Hier zal ik in de toekomst zeer zeker nogmaals een bestelling plaatsen!