Pbxes

Wooninspiratie blog

Vacature timmerman

logo (1)Wil je op een vacature timmerman reageren? Ben je op zoek naar een baan? Dan is het verstandig dat je dit artikel eerst leest. Online zijn er ontzettend veel websites te vinden waar je vacatures voor timmermannen kunt vinden. Haldugroep.nl heeft ook voor zoekende timmermannen voldoende vacatures.

Vacatures voor professionele en enthousiaste timmermannen

Voor veel projecten bij bouw- en aannemingsbedrijven door heel Nederland zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven timmermannen, betontimmerlieden, afbouwtimmerlieden en renovatietimmerlieden die hun vak goed verstaan en op zoek zijn naar werk. Als je dat bent, dan is het verstandig dat je de website van Haldu bezoekt.

Haldu is namelijk de leverancier van vakkrachten in de techniek en bouw. Zo hebben ze projecten door heel Nederland. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met Dura Vermeer, Ballast Nedam, Van Wijnen, VolkerWessels of TBI.

Deze partijen zijn constant op zoek naar gekwalificeerde timmerlieden. Ze zijn daarom altijd per direct op zoek naar zelfstandige en flexibele timmermannen en zij zorgen ervoor dat je snel kunt starten je nieuwe werk.

Vacatures Timmerman online

Haldu is al jarenlang toonaangevend op het gebied van werven, selecteren en plaatsen van timmermannen. Dus ben je nog op zoek naar een vacature timmerman? Bezoek dan vandaag nog de website van Haldu.