Pbxes

Wooninspiratie blog

Topkunstgras.nl raadt goedkoop kunstgras sterk af

Volgens Topkunstgras.nl, een specialist op het gebied van kunstgras, is het onverstandig om voor goedkoop kunstgras te kiezen. Aan het gebruik van goedkoop kunstgras zitten verschillende nadelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het materiaal waarmee goedkoop kunstgras wordt ontwikkeld, een stuk minder zacht is. Dit maakt dat de kans op schaafwonden op de huid van spelende kinderen relatief groot is. In het bijzonder wanneer je kinderen bijvoorbeeld regelmatig op het kunstgras voetballen. Niet alleen zijn de schaafwonden pijnlijk, ook kunnen ze voor lelijke littekens zorgen.

Een ander nadeel aan goedkoop kunstgras is dat er bij de productie hiervan zware metalen en lood gebruikt worden. Dit maakt dat een regelmatig contact met het kunstgras schadelijk kan zijn. Met name voor kinderen!

Kwalitatief goed kunstgras van Topkunstgras.nl

Zelf biedt Topkunstgras.nl haar klanten enkel kwalitatief goed kunstgras. Dit kunstgras is weliswaar wat duurder, maar daar profiteer je als consument op de lange termijn van. Een voordeel van kwalitatief goed kunstgras is bijvoorbeeld ook dat de kans op een verkleuring van het gras erg klein is. Zo gaat het kunstgras jaren mee, zonder dat het gazon vervangen hoeft te worden. Ook de dichtheid van kwalitatief goed kunstgras is veel hoger dan bij goedkoop kunstgras. Zo is de basis van het kunstgras minder goed zichtbaar, wat maakt dat het kunstgras steeds echter lijkt.

Tip: laat het kunstgras op maat snijden door een organisatie als Topkunstgras.nl! Zo sluit het kunstgras naadloos aan bij de beschikbare ruimte in je tuin.