Pbxes

Wooninspiratie blog

Timmerman Reeuwijk een goed bedrijf!

1 Ik heb een tijdje geleden diensten afgenomen bij Timmerman Reeuwijk, hier ben ik heel erg blij mee achteraf gezien. Niet omdat ik er zo blij mee ben maar naast dat was dit bedrijf ook nog eens super voordelig en heeft het goed werk geleverd. Ik wil daarom ook in dit blog hebben over de dienst en mijn ervaring met dit bedrijf.

Heel tevreden

Het bedrijf was heel erg zelfstandig en kon veel alleen doen, dit was super fijn omdat dit mijn medewerkers niet van het werk afhield, persoonlijk vond ik het bedrijf beter dan de andere die we over de vloer hebben gehad. Dit omdat het bedrijf volledig op eigen benen stond en niks van ons vroeg. Nu vraag je waarschijnlijk af wat ze voor mijn woningen hebben gedaan?

Dit zal ik even kort toelichten1

Ik wilde op de zolder heel graag een dakkapel hebben. We hadden namelijk maar een dakraam waardoor het boven heel snel benauwd werd. Dit is niet fijn en vooral niet in de zomer. Je hebt dan maar een raam waardoor je het niet kan laten luchten. Ook komt er heel weinig zon binnen waardoor het donker is overdag en je dus bijna altijd een raam open moet zetten.

De verbouwing

Ik vind dat ze het heel mooi hebben afgeleverd voor alle mensen die iets willen verbouwen raad ik het aan om Timmerman Reeuwijk in te schakelen. Het is dus zeker een aanrader deze timmerman!