Pbxes

Wooninspiratie blog

Terras windschermen voor eigen gebruik

Xterior

XteriorIkzelf kan dagenlang genieten in mijn tuin, helaas minder wanneer er wind staat. Een beetje wind vind ik niet bepaald erg maar zodra ik mijn krant niet normaal lezen kan ga ik me er aan storen. Diverse manieren gevonden om van dit probleem af te komen, helaas nog niet het beste manier. Wijzelf hebben vorige week een tent in de tuin gezet in de hoop dat we minder last hebben van de wind, alleen dan krijg je het probleem dat je niet meer kan genieten van de zon. Er moest een andere manier komen om toch te kunnen genieten van de zon in de tuin en dat zonder wind. Vrienden van mij hadden mij al wel eens gezegd dat ik moest kijken op de website van Xterior aangezien ze daar Terras windschermen hebben. Uiteraard laat ik er geen gras over groeien en heb diezelfde dag nog op het internet gezocht naar dit bedrijf.Windscherm

Ruim assortiment.

Ik moet wel zeggen dat ik geen fan ben van het online bestellen, ik bekijk het liever eerst in realiteit voordat ik het kopen wil. Hiermee kan ik het persoonlijk ervaren hoe dat dit product is zonder er later spijt van te krijgen. Terras windschermen die ik gezien had op het internet bij hun zagen er wat mij betreft goed uit. Samen met mijn partner hebben we besloten om deze gok te wagen in de hoop dat het een goede gok wordt. Mocht deze windscherm mij namelijk niet bevallen kan ik hem altijd nog retourneren, dit geeft mij dan wel wat meer zekerheid. Terrasscherm