Pbxes

Wooninspiratie blog

Tegels creëren een sfeer

Tegels zijn een belangrijk aspect van een woning. De tegels bepalen wat de sfeer in jouw ruimte gaat zijn. Zo kun je een warme sfeer creëren door voor houtlook tegels te kiezen of een industriële sfeer creëren door betonlook tegels te plaatsen. Wat je smaak ook is, Tegels33.nl levert al deze tegels. De tegels zijn allemaal online te bekijken en je kunt ook online bestellen voor een vlotte afhandeling. Bekijk de sfeerfoto’s van iedere tegel om inspiratie op te doen voor jouw eigen woning.

Naast online een bestelling plaatsen, is het ook mogelijk om de showroom (op afspraak) te bezoeken. Wij raden je zeker aan om eens de showroom te bezoeken. Je kunt diverse tegels bekijken, advies op maat krijgen en ook is het ideaal als je inspiratie wilt opdoen voor jouw woning. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Op donderdag is er een koopavond en kun je tot 21:00 uur terecht bij Tegels33. Zaterdag zijn ze tot 15:00 uur geopend! Ook kun je bellen of mailen met de klantenservice die je tijdens kantooruren graag helpt met alle vragen.

Zoek jij een specifieke tegel en wil je deze graag in het echt bekijken zonder naar de showroom te gaan? Dan kun je bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw proefstuk geleverd en kun je de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Online kun je bij iedere tegel kiezen voor de optie ‘sample aanvraag’ na het invullen van deze formulier, gaat het vliegensvlug en heb je binnen een paar dagen de tegels in huis. Welke proefstukken ga jij binnenkort in huis halen? Bekijk snel de verschillende tegels en maak een besluit.