Pbxes

Wooninspiratie blog

Super witgoed reparatie service Zeeland

Gisteren stopte mijn vaatwasser er ineens mee. Hij deed helemaal niks meer. Dit soort dingen gebeuren ook echt altijd op het ongelukkigste moment. Er komen namelijk meerdere vrienden bij ons eten dit weekend voor mijn verjaardag. En ik heb echt geen zin om dan alles te gaan afwassen. Ik ben snel gaan kijken op het internet naar witgoed reparatie service Zeeland. Al snel kwam ik bij Aangeenbrug Electro terecht, de specialist in witgoed voor de provincie Zeeland.

Logo

Super snelle service

Ik heb ze direct opgebeld en 24 uur laten stonden ze al voor de deur. Ze hebben mijn vaatwasser snel en kundig gerepareerd. Het verbaasde mij hoe snel ze hem hebben kunnen repareren. Ik dacht dat ze hem mee zouden nemen en dat ik hem voorlopig nog niet terug zou krijgen, maar dat was niet het geval.

Mensen

Geen onnodige hoge voorrij- en onderzoekskosten

Het beste van alles is dat het helemaal niet duur was. Ik dacht echt dat dit veel duurder zou zijn, doordat bedrijven altijd veel voorrij- en onderzoekskosten rekenen. Dit was helemaal niet het geval bij Aangeenbrug Electro. Omdat het bedrijf zich volledig richt op Zeeland kunnen wij deze kosten laag houden.

Vaatwasser

Ik ben meer dan tevreden over de geleverde service van Aangeenbrug Electro. Door hun snelle service, kan ik morgen mijn verjaardag vieren zonder mij druk te hoeven maken over de vele afwas. Als jij ook op zoek bent naar witgoed reparatie service in Zeeland, zit je bij hun aan het juiste adres.