Pbxes

Wooninspiratie blog

Super blij met mijn rain bird

br_10_1350043895_thumbWij zijn erg blij en zuinig op onze mooie tuin, we doen er dan ook alles aan om hem goed bij te houden in elke tijd van het jaar. Wij houden erg van klungelen in de tuin en hebben dan ook zeker weten een stel groene vingers. Sinds kort maken wij gebruik van de rain bird wat een totaal nieuwe wereld voor ons opendoet. Het was vermoeiend elke keer zelf de planten water te geven met de tuinslang en we zochten daarom naar een goede, en zuinige oplossing hiervoor. Na heel wat zoeken en speuren kwamen we dan eindelijk uit bij een goede website.

Gemakkelijk en goedkoop

De aanschaf van de rain bird is niet alleen erg goedkoop geweest vergeleken bij andere aanbieders maar ook nog eens tien keer gemakkelijker. We hebben het systeem laten installeren door het bedrijf en natuurlijk meteen getest om te kijken hoe het precies werkte en alles meteen laten afstellen. Na dat we dat allemaal gedaan hadden waren we er zeker van overtuigd dat dit een top oplossing is en waren er dan ook direct super blij mee.

Prachtige tuin

Sinds wij dit systeem in de tuin hebben zien we al een goed verschil in de tuin, het water word nu geleidelijk gesproeid dus alle hoekjes worden ook goed meegenomen en dat zorgt er voor dat het nu veel meer spreekt in de tuin. We kunnen niet wachten tot het zomer word en onze tuin weer helemaal in bloei komt door het goede sproeisysteem.br_72_1428265758_thumb