Pbxes

Wooninspiratie blog

Spaarlampen koop je bij lampdirect.nl

nl_logoLeuk dat je mijn blog weer eens leest. Vandaag het onderwerp spaarlampen. Deze kun je tegenwoordig overal krijgen. In de supermarkt, bouwmarkt noem het maar op. Maar waarom bestel je deze niet eenvoudig online? Tenminste dat heb ik laatst gedaan. Snel en eenvoudig. Met een paar clicken had ik zo alles geregeld. Doordat ik niet precies wist wat voor type spaarlamp ik wou ben ik online gaan zoeken. Zo kwam ik uit bij lampdirect.nl. Ze hebben dus het grootste assortiment van Nederland. Handig, dus als ik hier niet zou slagen kon ik maar beter kaarsen gaan aansteken in huis. Doordat de meeste gloeilampen binnen kapot waren moest ik dus nieuwe spaarlampen kopen. Deze voornamelijk voor op de overloop. Omdat ik hier geen felle verlichting nodig heb zoals bij een led-lamp, was een spaarlamp voldoende.

Eenvoudig online besteld

philips_genie_esaver_6_years_e27Al snel had ik de juiste spaarlamp gevonden. Na het selecteren van de gewenste lamp heb ik deze in het winkelwagentje geplaatst. Dit ging dus veel sneller dan bijvoorbeeld naar de supermarkt gaan. Ook moet je dan altijd je oude lamp meenemen zodat je uiteindelijk niet alsnog met de verkeerde thuis komt. Nu heb ik hiermee niet het wiel uitgevonden, want ik weet ook dat je tegenwoordig alles online kunt bestellen. Maar deze site is wel echt een aanrader. De eenvoud en snelheid waarmee je alles gedaan hebt is zeer prettig. Dit is tegenwoordig mijn site voor binnen- en buitenverlichting. Vandaar dat ik dit adresje ook graag achter laat aan jullie. Want ook bij jullie gaan die ouderwetse gloeilampen ooit een keer kapot. En omdat iedereen toch met het milieu bezig is, kun je maar beter een spaarlamp aanschaffen. Dus bij deze nodig ik je graag uit eens een kijkje te nemen op lampdirect.nl

Philips_Tornado_spiral