Pbxes

Wooninspiratie blog

Sonoconnect en combiconnect bij Growexpert

Mocht je iets van sonoconnect of combiconnect willen, dan moet je naar de Growexpert. Dat is een webwinkel met een ontzettend groot assortiment. Het is absurd wat je er allemaal niet kan krijgen. Ook vernieuwen ze zichzelf continu, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de beste producten. Sonoconnect was voor mij op een gegeven moment ontzettend belangrijk. Ik kreeg een nieuwe ruimte, en ik ging er flink op achteruit. Het klimaat was verschrikkelijk. Ik heb dus veel spullen moeten aanschaffen om dit een beetje op te kalefateren. Ik kies altijd voor eersteklas kweekartikelen, want dan weet je wat je krijgt.

growexpert

Vroeger gingen we nog weleens provisorisch te werk, maar dit was echt ellendig. Je wil kwaliteit behalen, dus moet je ook echt kwaliteit producten aanschaffen. Innovatie is voor mij erg belangrijk, daarom ga ik ook graag naar de webwinkel. Ik denk dat ik wekelijks wel wat aanschaf. Voeding is bijvoorbeeld iets wat zich continu vernieuwd, we weten steeds beter wat onze planten nodig hebben en hoe we ervoor moeten zorgen. Geloof me, zelfs praten tegen je planten kan de groei bevorderen, maar dat is een onderwerp voor later.